05:59
Извечный вопрос: Что же нам делать?

Ну, во первых, умудриться не уколоться. Уколовшиеся становятся духовно мертвы, подобно Адаму съевшему яблоко, или что там было на самом деле. Дух уколотых мёртв к сопротивлению лукавым духам. Нет сопротивления и сердцу  своему прельщенному, нет ему и исцеления от Господа. Образ человека подобен становится образу зверя. А в чём разница между человеком и зверем?

 

2Пет.2:12 Сі́и же, я́ко ско́ти живо́тни есте­с­т­во́мъ бы́в­ше въ поги́бель и тлю́, въ ни́хже не разумѣ́ютъ ху́ляще, во истлѣ́нiи сво­е́мъ истлѣ́ютъ,
2Пет.2:13 прiе́млюще мзду́ непра́ведну, сла́сть мня́ще вседне́вное насыще́нiе, скверни́тели и поро́чницы, пита́ющеся лестьми́ сво­и́ми, яду́ще съ ва́ми,
2Пет.2:14 о́чи иму́ще испо́лнь блудодѣя́нiя и непреста́емаго грѣха́, прельща́юще ду́шы неутвержде́ны, се́рдце науче́но лихо­и́м­ст­ву иму́ще, кля́твы ча́да:
2Пет.2:15 оста́вльше пра́вый пу́ть заблуди́ша, послѣ́довав­ше пути́ Валаа́ма Восо́рова, и́же мзду́ непра́ведну воз­люби́,

 

Разница в наличии разума. Уколотые же такого разума лишены. Нет им Премудрости от Бога, а значит нет и правды. Нет правды - нет разумения пути правого. Чёрное для них становится белым, а белое чёрным. Ходящий путем неправым - нечестив. А нечестивые погибнут, ибо пути их злы и любви не сотворят. Все просто.

Что же разумеем, будет?

В последнее время большинство народа отступят от Бога, даже большинство духовенства. Это не я придумал, Так учат Апостолы. Ныне же мы уже видим, какой сброд зачастую ходит у нас в иерархах. Там такой бардак в головах, что нет желания уже и писать, ибо уже оскомину набило. Сами епископы говорят об этом:

 

Дьявол использует свое последнее, но очень сокрушительное оружие. Приснопамятный митрополит Флоринский Августин Кантиотис (1907—2010) рассказывал: 

«Архимандрит Христофор Каливас, мой близкий друг, духовный писатель, ещё много лет назад говорил мне: «Августин, разве ты до сих пор не понял, что произойдет? Сатана уже перепробовал все средства, чтобы разрушить Церковь.
И теперь, в последние времена, он прибегнет к ещё одному, самому страшному оружию. Он облачит в священнические и архиерейские облачения подвластных ему людей, наденет на них панагии, вручит им архиерейские жезлы. И он будет разрушать Церковь через этих архиереев! Сатана явится нашему взору в рясе, в облачениях, с жезлами и посохами!».
Таким образом, — заключил митрополит Августин — последним оружием сатаны незадолго до Второго Пришествия Христова будут некоторые его слуги, выступающие под видом православного духовенства!»

 

Но вера наша не в иерархов. И Церковь наша непорочна пока стоит в истине. И даже через этих недостойных Господь даёт Благодать верным своим. Некоторые опасно заблуждаются, что Причащаться у таких уже нельзя. Причащаться у них можно, если больше негде, но слушать их нельзя, ибо они говорят, и не делают. Почему? Потому что Церковь наша не только апостольская, но и соборная и святая по Символу Веры. И если апостольские приемники в прелести и грехах, то мы миряне - соборяне не звери, стоим в истине и имеем разумение от Господа, а также право на обличение всяческих безобразий. Это есть исповедание веры :

Притч.13:5 Словесе́ непра́ведна ненави́дитъ пра́ведникъ: нечести́вый же стыди́т­ся и не воз­ъимѣ́тъ дерзнове́нiя.
 

Нечестивый стоит столбом, когда вокруг совершается безобразие, а хуже того соучаствует.

И причащает Господь, а не иерарх. В 2021 г. Благодатный Огонь сошёл в присутствии у Гроба Господня только привитых. Ибо не ради их даёт Благословение на год Господь, но ради верных Своих, которых не пустили, и запретили им вообще посещение Израиля, продажные сатанистам, власти Израиля.

Теперь обратимся к Писанию, ибо Господь изначально открыл, как будет наказывать нечестивых:


Цитаты о переселении
 

Втор.28:15 И бу́детъ а́ще не послу́шаеши гла́са Го́спода Бо́га тво­его́ храни́ти и твори́ти вся́ за́повѣди его́, ели́ки а́зъ заповѣ́даю тебѣ́ дне́сь, и прiи́дутъ на тя́ вся́ кля́твы сiя́ и пости́гнутъ тя́:


Втор.28:25 Да да́стъ тя́ Госпо́дь на изсѣче́нiе предъ враги́ тво­и́ми: путе́мъ еди́нѣмъ изы́деши къ ни́мъ и седмiю́ пути́ побѣжи́ши от­ лица́ и́хъ, и бу́деши въ разсѣ́янiе во всѣ́хъ ца́р­ст­вахъ земны́хъ,
Втор.28:63 И бу́детъ, я́коже воз­весели́ся Госпо́дь о ва́съ благотвори́ти ва́мъ и умно́жити ва́съ, та́ко воз­весели́т­ся Госпо́дь о ва́съ потреби́ти ва́съ: и во́зметеся от­ земли́, въ ню́же вы́ вхо́дите та́мо наслѣ́дити ю́,
Втор.28:64 и разсѣ́етъ тя́ Госпо́дь Бо́гъ тво́й во вся́ язы́ки, от­ кра́я земли́ да́же до кра́я ея́, и послу́жиши та́мо бого́мъ ины́мъ, дре́ву и ка́менiю, и́хже не зна́лъ еси́ ты́ и отцы́ тво­и́:

 

 

Пс.9:25 Раздражи́ Го́спода грѣ́шный: по мно́же­ст­ву гнѣ́ва сво­его́ не взы́щетъ: нѣ́сть Бо́га предъ ни́мъ.
Пс.9:26 Оскверня́ют­ся путiе́ его́ на вся́ко вре́мя: отъ­е́млют­ся судьбы́ Твоя́ от­ лица́ его́: всѣ́ми враги́ сво­и́ми облада́етъ.

Пс.9:27 Рече́ бо въ се́рдцы сво­е́мъ: не подви́жуся от­ ро́да въ ро́дъ безъ зла́:
Пс.9:31 Смири́тъ его́: преклони́т­ся и паде́тъ, внегда́ ему́ облада́ти убо́гими.

 

Пс.16:11 Изгоня́щiи мя́ ны́нѣ обыдо́ша мя́, о́чи сво­и́ воз­ложи́ша уклони́ти на зе́млю.
 

А в 108 псалме проклятие просто открытым текстом:

 

Пс.108:2 я́ко уста́ грѣ́шнича и уста́ льсти́ваго на мя́ от­верзо́шася, глаго́лаша на мя́ язы́комъ льсти́вымъ,
Пс.108:3 и словесы́ ненави́стными обыдо́ша мя́, и бра́шася со мно́ю ту́не.
Пс.108:7 внегда́ суди́тися ему́, да изы́детъ осужде́нъ, и моли́тва его́ да бу́детъ въ грѣ́хъ.
Пс.108:8 Да бу́дутъ дні́е его́ ма́ли, и епи́скоп­ст­во его́ да прiи́метъ и́нъ:
Пс.108:9 да бу́дутъ сы́нове его́ си́ри, и жена́ его́ вдова́:
Пс.108:10 дви́жущеся да преселя́т­ся сы́нове его́ и воспро́сятъ, да изгна́ни бу́дутъ изъ домо́въ сво­и́хъ.

 

Воспросят милостыню и будут изгнаны с мест своих.

 

Пс.111:5 Бла́гъ му́жъ ще́дря и дая́: устро́итъ словеса́ своя́ на судѣ́, я́ко въ вѣ́къ не подви́жит­ся.
 

Тут от обратного разумеем, что муж не щедрый и не милостивый подвижется, т.е. будет согнан с места своего.

Тут тоже самое: 

Пс.14:2 Ходя́й непоро́ченъ и дѣ́лаяй пра́вду, глаго́ляй и́стину въ се́рдцы сво­е́мъ:
Пс.14:3 и́же не ульсти́ язы́комъ сво­и́мъ и не сотвори́ и́скрен­нему сво­ему́ зла́, и поноше́нiя не прiя́тъ на бли́жнiя своя́:
Пс.14:4 уничиже́нъ е́сть предъ ни́мъ лука́внуяй, боя́щыяжеся Го́спода сла́витъ: клены́йся и́скрен­нему сво­ему́ и не от­мета́яся:
Пс.14:5 сребра́ сво­его́ не даде́ въ ли́хву и мзды́ на непови́н­ныхъ не прiя́тъ. Творя́й сiя́ не подви́жит­ся во вѣ́къ.

 

Пс.124:1 Надѣ́ющiися на Го́спода, я́ко гора́ Сiо́нъ: не подви́жит­ся въ вѣ́къ живы́й во Иерусали́мѣ.
 

А вот откровение старца, чтоб уж вообще была ясность:

 

 

Вот тут  есть пророчества о переселении Христофора Тульского.

 

Иер.16:11 И рече́ши къ ни́мъ: поне́же оста́виша мя́ отцы́ ва́ши, глаго́летъ Госпо́дь, и идо́ша вслѣ́дъ бого́въ чужди́хъ, и послужи́ша и́мъ и поклони́шася и́мъ, мене́ же оста́виша и зако́на мо­его́ не сохрани́ша:
Иер.16:12 и вы́ го́рше дѣ́ласте, не́же отцы́ ва́ши, и се́, вы́ хо́дите кі́йждо вслѣ́дъ по́хотей се́рдца ва́­шего лука́ваго, е́же не слу́шати мене́:
Иер.16:13 и изри́ну ва́съ от­ земли́ сея́ въ зе́млю, ея́же не вѣ́сте вы́ и отцы́ ва́ши, и послу́жите та́мо бого́мъ чужди́мъ де́нь и но́щь, и́же не даду́тъ ва́мъ ми́лости.

 

Закон об эвакуации не просто так принят.

 

Нужно быть готовым к уходу. Ибо оставшиеся в городах погибнут. Ушедшие же будут с Богом и спасутся.

Когда уколотые в городах передохнут, мы вернёмся на место, как и сказано у пророка:

 

Иер.16:14 Сего́ ра́ди, се́, дні́е гряду́тъ, глаго́летъ Госпо́дь, и не реку́тъ ктому́: жи́въ Госпо́дь, и́же изведе́ сыно́въ Изра́илевыхъ от­ земли́ Еги́петскiя:
Иер.16:15 но: живе́тъ Госпо́дь, и́же изведе́ сыно́въ Изра́илевыхъ от­ земли́ сѣ́верныя и от­ всѣ́хъ стра́нъ, а́може изве́ржени бы́ша: и воз­вращу́ и́хъ въ зе́млю и́хъ, ю́же да́хъ отце́мъ и́хъ.
Иер.16:16 Се́, а́зъ послю́ ры́бари мно́ги, рече́ Госпо́дь, и уловя́тъ и́хъ: и посе́мъ послю́ мно́ги ловцы́, и уловя́тъ и́хъ на вся́цѣй горѣ́ и на вся́цѣмъ хо́лмѣ и от­ пеще́ръ ка́мен­ныхъ.

 

Категория: Спасительные поучения | Просмотров: 25 | Добавил: Георгий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
avatar
0
1 Георгий • 17:50, 08.01.2022 [Материал]
Ещё найдено:
ЦитатаМих.4:10 Болѣ́знуй и мужа́йся и при­­ближа́йся, дщи́ Сiо́ня, я́ко ражда́ющая: зане́ ны́нѣ изы́деши изъ гра́да и всели́шися на по́ли и до́йдеши Вавило́на: от­ту́ду изъи́метъ тя́ и от­ту́ду изба́витъ тя́ Госпо́дь Бо́гъ тво́й от­ руки́ вра́гъ тво­и́хъ.
avatar