07:06
Пророк: О Причастии уничиженном священниками.

Про безобразия, творимые священниками на Причастии.

 

Мал.1:1 Проро́че­с­т­во словесе́ Госпо́дня на Изра́иля руко́ю а́нгела его́: положи́те у́бо на сердца́хъ ва́шихъ.

 

Священники верят в то, что во время Причастия можно заразится. короновирусом. И даже если не верят, то прогибаются под санитарные нормы, по смыслу это значит, что они признают  то, что жертва нечиста есть.
 

Мал.1:6 Сы́нъ сла́витъ отца́, и ра́бъ господи́на сво­его́ убо­и́т­ся: и а́ще Оте́цъ е́смь а́зъ, то́ гдѣ́ сла́ва моя́? и а́ще Госпо́дь е́смь а́зъ, то́ гдѣ́ е́сть стра́хъ мо́й? глаго́летъ Госпо́дь Вседержи́тель. Вы́ свяще́н­ницы презира́ющiи и́мя мое́. И рѣ́сте: о чесо́мъ презрѣ́хомъ и́мя твое́?
Мал.1:7 Принося́ще ко олтаре́ви мо­ему́ хлѣ́бы скве́рны. И рѣ́сте: о чесо́мъ оскверни́хомъ я́? Внегда́ глаго́лати ва́мъ: трапе́за Госпо́дня оскверне́на е́сть: и воз­ложе́н­ная бра́шна уничижи́ли есте́.

 

Не вы ли священники с лукавством объясняете своё безобразие?

"Чтобы у Церкви была возможность в условии антиклирикального неверующего общества совершать Таинство Христово. Поэтому мы стараемся соблюдать эти санитарные нормы."

 

А вот ты священник, кто тогда, флюгер?

 

Соф.3:4 Проро́цы его́ вѣтроно́сцы, му́жiе презо́рливи: свяще́н­ницы его́ скверня́тъ свята́я и нече́­ст­вуютъ въ зако́нъ.
 

Или народ тебе не такой достался? Был бы другой народ, (какой кстати: китайский, малазийский или племени тимбукту?) было бы всё по другому?

Это ваша прямая работа, рождать святых Господу.

 

Мал.1:9 И ны́нѣ уми́лостивите лице́ Бо́га ва́­шего и помоли́теся ему́, [да поми́луетъ вы́]. Въ рука́хъ ва́шихъ бы́ша сiя́, а́ще прiиму́ от­ ва́съ ли́ца ва́ша? глаго́летъ Госпо́дь Вседержи́тель.

 

Чтобы Господь принимал лица ваши, жертва сия. Если вы называете её нечистой, то как Господь будет слушать вас?

Мал.1:10 Зане́ и въ ва́съ затворя́т­ся две́ри, и не воз­гнѣтите́ огня́ олтаре́ви мо­ему́ ту́не: нѣ́сть во́ля моя́ въ ва́съ, глаго́летъ Госпо́дь Вседержи́тель, и же́ртвы не прiиму́ от­ ру́къ ва́шихъ.

 

Это о слово пророка о том, что  Затворятся двери на Небо, когда разрушен будет Гроб Господень в Иерусалиме, и не примет более Господь жертв ваших. Вы будете не нужны!

 

Мал.1:11 Зане́ от­ восто́къ со́лнца и до за́падъ и́мя мое́ просла́вися во язы́цѣхъ, и на вся́цѣмъ мѣ́стѣ ѳимiа́мъ при­­но́сит­ся и́мени мо­ему́ и же́ртва чи́ста: зане́ ве́лiе и́мя мое́ во язы́цѣхъ, глаго́летъ Госпо́дь Вседержи́тель.
Мал.1:12 Вы́ же скверните́ е́ глаго́люще: трапе́за Госпо́дня оскверне́на е́сть, и воз­лага́емая бра́шна его́ уничтоже́на бы́ша.

 

От Востока солнца и до запада прославляется Имя Христово в народах, и во всяком месте стоят православные храмы. Молитвы приносятся Господу в них, и жертва чистая. Вы же, Говорит Господь, скверните жертву сию, говоря "трапеза Господня осквернена есть" и санитарных норм ради будем полоскать лжицы в спирту.

Мал.1:13 И рѣ́сте: сiя́ от­ злострада́нiя су́ть. И от­ду́нухъ я́, глаго́летъ Госпо́дь Вседержи́тель. И внесо́сте хище́нiя и хро́мая и неду́жная, и при­­ведете́ я́ на же́ртву, еда́ прiиму́ и́хъ от­ ру́къ ва́шихъ? глаго́летъ Госпо́дь Вседержи́тель.

 

Вот это и есть - санитарные нормы будем исполнять от злострадания.      И  за то, что вы считаете её нечистой отвергнет вас Господь с проклятием:

 

 Мал.1:14 И про́клятъ, и́же бѣ́ си́ленъ, и бѣ́ ему́ въ ста́дѣ его́ му́жескъ по́лъ, и обѣ́тъ его́ на не́мъ, и жре́тъ растлѣ́н­ное Го́сподеви: зане́ Ца́рь ве́лiй а́зъ е́смь, глаго́летъ Госпо́дь Вседержи́тель, и и́мя мое́ свѣ́тло во язы́цѣхъ.

 

Не за это ли дело нечистый хлеб будет вскорости есть весь народ, как сказано у другого пророка?

 

Иез.4:15 И рече́ ко мнѣ́: се́, да́хъ тебѣ́ моты́ла говя́жая вмѣ́сто моты́лъ человѣ́чихъ, и сотвори́ши хлѣ́бы себѣ́ въ ни́хъ.
 

 

Категория: Пророчества и толкования | Просмотров: 32 | Добавил: Георгий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar